KRS: 0000614334 NIP: 779-244-1900 REGON: 36426738500000 Nr konta: 68 10 50 1520 1000 0090 3091 7562

Img 5090

Kacper

Kacper urodził się 15.06.2007 roku. Kiedy po raz pierwszy wzięłam go na ręce czułam, że dotknęłam cudu- byłam najszczęśliwszą mamą. Jednak moje  szczęście nie trwało długo. Lekarze zaczęli diagnozować mojego synka, rozpacz mieszała się z nadzieją. U Kacpra zdiagnozowano mózgowe porażenie dziecięce, zespół Dandy- Walkera, niedowład cztero-kończynowy, padaczka.

Zespół Dandy-Walkera jest chorobą mózgu, a dokładnie stanowi zaburzenie przepływu płynu mózgowo-rdzeniowego. Choroba objawia się m.in. wodogłowiem, które w miarę postępu choroby, rozrasta się.

Żeby mózg Kacperka dogonił ciało musi być poddawany codziennej rehabilitacji. Taką rehabilitację Kacper przechodzi w domu i w szkole. To najlepsze lekarstwo na jego chorobę. Hipoterapia, ćwiczenia na basenie, obozy rehabilitacyjne- wszystko to sprawia, że Kacper robi duże postępy.

Mój synek potrzebuje mojej uwagi i opieki 24 godziny na dobę. Jestem gotowa zrobić wszystko, szukam informacji o nowych sposobach leczenia. Jedyną przeszkodą w walce o lepsze życie dla Kacperka, są wysokie koszty leczenia.

Jeśli dotarł do Państwa mój list, to znak, że macie Państwo wielkie serca- serca gotowe, by pomóc mojemu synkowi.

Zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc finansową na leczenie rehabilitacyjne- pomóżcie mojemu synkowi stanąć na nóżki

Mama Ania

Przekaż darowiznę